Tentpin slaan

U hoeft niet bang te zijn, – hij laat de zin binnenkomen,En zij bedekt hem met een deken.Was het toch de angst die zijn mond droog maakte.Geef me wat water.Ik geef je meer, melk nog wel. Je galgemaal. 

In je liggende postitie denk jij nog opdracht te kunnen geven.Ga maar bij de ingang van de tent staan.En zeg dat er niemand is.Ja, ik zal zeggen dat hij er niet meer is.

Een diepe zucht, wat een situatie. De ogen sluiten eindelijk rust.Maar wat hij niet weten kon Jezus werd door Judas gekust,Moment supreme is aangebroken. Melk word betaald met hersenvocht.Sisera’s eerste droom begint te komen.De droom van de onderdrukker.Heersen over zwakken.Zwak gemaakt door pressie niet te dragen.20 jaar, zulken kun je alles vragen.Oppermachtig 900 tanks, niks te klagen.

Uitgeput zijn ogen beginnen weg te draaien.Geen gedag van de man die alles kan.Vanuit de hoek komt ze aangeslopen.Opgegroeid tussen de tenten, keek ze vader aan.Wat doet u pap? Ik sla de pennen in.Niet te diep, want diep betekent: blijven.

Later keek ze toe als mannen streden. Tentpin slaan in 1 keer naar beneden.Hij is niet meer, en hij zal blijven.
Toen hij sloeg aant slapen een tentpin door zijn slapen joeg. 2 japen en de grond was hard genoeg. Blijven zal je tis genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.