Dansen

Net onder de de spiegel werd ik achtergelaten. Krioelend als een worm. Samen doorstonden we deze ervaring in een donkere regenton. Ieder dacht wat presteert zo’n larvenjong.

Tot mijn tijd gekomen was, ik ontwaakte in een wereld net daarboven. Ik leerde dansen net boven de waterlijn. Geluid op de dans, of de dans op het geluid.

Een warme zomeravond, ik vlieg naar het licht. Hou me gedeisd, de geur is niet te weerstaan. Hier ben ik voor gemaakt. Het geluid zwelt aan, zes pootjes klaar om te landen. Een stevige haal oef life is good. Dan veel kabaal en in een haal schiet ik naar t laatste uur. Dan heeft het geslagen. De ingewanden op de muur, 5 poten krom geslagen. Een beweegt er nog en schrijft met lange halen, big hug. De mug.

2 antwoorden op “Dansen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.