1 dag voor de vakantie

M’n mobiel gaat, even niet storen mensen. Ik moet nog een dag, en de waslijst die ik vorige week weggewerkt heb, blijkt zo weer aangegroeid. Toch maar opnemen. Ja hallo, je kent me vast nog wel.. Hier word om een gunst gevraagd. Uhh ik probeer in te loggen op jullie site maar het lukt niet. Op welke site probeert u in te loggen? Ja dat klopt meneer dat is alleen voor bedrijven als particulier kunt u beter direct op .. bestellen. Complete eindegesprek ceremonie vangt aan.

Aan vakantie toe.

Opnieuw concentreren en verder maar weer.
Opnieuw de mobiel kan ik het ook afhalen? Ja hoor, wanneer had u dat gewenst? Nou ik bel wel even van tevoren.. zucht. Maar heeft u ongeveer een tijd? – Rond half 4, – ok prima totdan. Focussen maar weer en verder. De mobiel gaat weer, uhm ja hallo ik ben aan het bestellen en nu zie ik dat er € 4.95 verzendkosten bij komt. Geen probleem meneer, zodra u pakket afgehaald is storten we dit bedrag meteen terug. Uhm voor die viervijfennegentig kan ik eigenlijk ook niet rijden. Of toch uhm ja ik kom zo langs. Focussen maar weer…

Half 4, klop klop ja ik kwam een pakketje ophalen weet u nog? He maar deze zijn veel kleiner..
Deze heeft u echt besteld. Terug het magazijn in. – nu moet u de kleine zeker terugboeken. Ja dat klopt meneer. Die grotere zijn toch wel net zo duur neem ik aan he? Brr oh en stort jij die verzendkosten nog even terug?

Ik ben aan vakantie toe, en kan er ff niet meer tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.