Christenen Stop met occulte dingen in huis halen

Als iemand voor Ajax is, zal hij niet in een T-shirt van Feijenoord gaan lopen.
Wanneer je getrouwd bent zet je geen foto van een andere vrouw op je nachtkastje.

Zo is het met het geloof ook. Je geloof laat je zien door wat je doet.
Maar ik kan toch gewoon..

God liefhebben boven alles, en je naaste zoals jezelf.

Het Christelijk geloof, gaat over de onzichtbare God die zichtbaar word door mensen heen.
Door het geloof in Jezus Christus, ontvangen zij de heilige Geest. Ze leven niet meer voor zichzelf maar voor die ander.

Mijn volk gaat verloren door gebrek aan kennis. Zo woon ik in een orthodox Christelijk dorp. De meeste gelovigen geloven in een leer, maar kennen Jezus Christus niet. Dit komt omdat mensen iedere zondag te horen krijgen dat ze wellicht niet uitverkoren zijn.

Zo ook een paar weken terug. Rond de avondklok, kwam er iemand achter me aan. Een christen. Ik vroeg hoe het met haar ging, en of ze goed sliep. Dit bleek niet zo te zijn. Ik vroeg haar om de mandala die voor het raam staat weg te halen. Dan zul je veel beter slapen.

Dit jaar blijken vooral wicca en hekserij decoratie in te zijn. Zo zie je spinnewielen, heksen-stenen, molenstenen en pentakels. Maar ook uit het Hindoeisme en Boedhisme, gebedsrollen en gebedskettingen.

Richteren 16:14 En zij maakte ze vast met een pin en zei tegen hem: De Filistijnen over je, Simson! Toen ontwaakte hij uit zijn slaap en trok de pin los van het weefgetouw en de schering.

Mensen pas op, je geeft andere machten invloed in je huis.

Dit gebeurde met Simson:

Steken zijn ogen uit – Ontnemen je zicht
Binden hem met kettingen – Binden je
Maalde meel in de gevangenis – En maken je tot slaaf

De wicca is bezig met een opmars, ze willen het duistere naar het licht brengen. Daarmee bedoelen ze meer invloed voor de duisternis. Laat je niet binden.

Want wij weten dat het licht sterker is dan de duisternis. Jezus is het licht van de wereld.
Hij zegt wie Mij gezien heeft, heeft de Vader gezien. Hij die alles wat hij had, Zijn geliefde Zoon Jezus gaf om jou te redden. Hij is opgevaren naar de Hemel, met de boodschap: Ik zal jullie geen wezen laten, maar een trooster de Heilige Geest zenden.

De Geest der waarheid, hij zal u in al de waarheid leiden.

Ez 36:27 Ik zal jullie mijn geest geven en zorgen dat jullie volgens mijn wetten leven en mijn regels in acht nemen.

Maar u, geliefde broeders en zusters, moet uw leven bouwen op het fundament van uw zeer heilige geloof. Laat u bij het bidden leiden door de heilige Geest, houd vast aan Gods liefde, en zie uit naar de barmhartigheid van onze Heer Jezus Christus, die u het eeuwige leven zal schenken.

Neem rust en tijd met je hemelse Vader, het is het beste wat je kunt doen. Dan ga je zien wie Jezus echt is. Zijn liefde ervaren, zijn recht zien. Dat is een andere cirkel dan een heksensteen.

Tot de Vader bidden, Jezus de hoogste eer geven, de Heilige Geest die niet van zichzelf spreekt maar het uit de Vader neemt en het aan ons geeft. GOUD.

2 antwoorden op “Christenen Stop met occulte dingen in huis halen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *