Arendsoog

En de strijd tegen black hat spirit

Arendsoog gaat in dit spannende deel de strijd aan met Black Hat Spirit. Hij raakt verwikkeld in een weergaloze strijd. Black Hat Spirit heeft een harde opleiding gedaan en weet zijn zwaard snel en meedogenloos te hanteren. Met de formule van 3 houd hij een grote groep mensen in zijn macht. Maar dan komt Witte Veder Arendsoog’s vriend. En terwijl Black Hat Spirit dacht dat Witte Veder achter hem stond volgt er een geweldige ontknoping. Arendsoog ontdekt dat Black Hat Spirit aan zijn voeten gebonden in zijn stijgbeugels zit. Arendsoog bevrijdt hem, ze ontsteken een geweldig kampvuur. Black Hat Spirit gooit zijn zwarte hoed en zijn formule van 3 in het vuur..  En dan begint zijn spannende avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.